Om Tårup Strand Camping

Tårup Strand Camping er en dejlig naturskøn campingplads 10 km syd for Nyborg, der byder på mange pladser med flot udsigt over Storebælt til Storebæltsbroen og Langeland.

Vi prioriterer at der er god plads og store grønne områder på campingpladsen. Efter at hele campingpladsens afgrænsning mod Storebælt er åbnet op i 2015, er der er nu den flotteste udsigt over havet fra mange af pladserne. Mellem Storebælt og campingpladsen er der et stort område med bjerggeder og får. Her er meget at se på.

Pladsen ligger tæt ved stranden, er der gode bade- og fiskemuligheder. Vi har et bådtræk, der giver mulighed for at sætte mindre både i vandet direkte fra stranden.

Stranden ved Tårup Strand er en af Danmarks bedste kyster for havørredfiskeri. Her er også mulighed for at sejle ud til Storebæltsbroen og pilke torsk.

Tårup Strand Camping

Naturen omkring campingpladsen er et af de sidste ynglesteder for den meget sjældne klokkefrø. Kom og hør dens karakteristiske kalden om sommeren.

Vi har legeplads med bl.a. hoppepude, samt dværggeder. Desuden har vi beach volley og petanque.
Yderligere tilbyder vi gratis wifi/internet med god dækning på hele pladsen. Og vi har naturligvis en butik med et udvalg af dagligvarer på pladsen.

At drive camping på Fyn er det vi brænder for. Derfor kan du altid opleve, at vi gør vores yderste for at du skal få en god oplevelse. Gæsterne er i centrum, når opholdet er hos Tårup Strand Camping. 

Du er meget velkommen til at kontakte os for at høre mere om dine muligheder på pladsen. Vi er altid åbne for henvendelser og tager gerne imod dine spørgmål. 

Se et kort over campingpladsens indretning.

Tårup Strand camping